Reuse and love the earth

Second First

Varmt välkommen till Second First, butiken där du hittar ett handplockat och återbrukat sortiment av vintagekläder, möbler, konst och design. Handplockat, hållbart och alldeles underbart! Second First finns till för att skapa en hållbar och trivsam mötesplats på Tvistevägen, så knacka på och berätta vad du önskar att vi kan bidra med för att förbättra butiken och området. Du hittar även ett premiumutbud från vår samarbetspartner Röda Korset Umeå.

Butikens utbud

Vintage kläder

Vintage kläder & möbler

Vi älskar plagg och möbler som haft ett tidigare liv. Vi har därför samlat ett härligt utbud som vi omsorgsfullt valt ut runt om i Sverige men framförallt lokalt och genom vårt samarbete med Röda Korset Umeå. Köper du en vara med Röda Korset etikett så hjälper du till med att bidra till deras viktiga verksamhet där varje krona gör skillnad. Utbudet kommer ständigt att förnyas och missa inte våra loppisdagar då fler stilsäkra människor säljer sina varor hos oss.

Konst av återbrukat material

Konst av återbrukat material

Vi har ett litet och schysst utbud med unik konst som är skapat av återbrukat material. Är du en kreatör, kom gärna in och visa dina alster så finns goda möjligheter att du får ställa ut just din konst till försäljning.

Bröd & grönt

Bröd & grönt

Kvartersodlat! Vi är glada att våra grannar i huset vertikalodlar superkrispig sallad och mycket mer som du kommer kunna köpa i vår butik. Då vi älskar kulturbageriets fantastiska surdegsbröd så blir det nu dessutom lite enklare för er i kvarteret att köpa deras bröd. Inför helgen kommer nybakat bröd att finnas och dagligen kan du göra ett smart och gott köp genom att lägga beslag på gårdagens infrysta bröd, pizza deg och hamburgerbröd.

icon-4

Remake av möbler & kläder

Second First är en hub som brinner för Remake. Vi har ett litet naggande fint utbud med Remake kläder, möbler och konst. Du kan hitta ett plagg som har fått nytt liv genom lite sömnad eller en möbel som är omgjord, målad, omklädd och helt underbar!

IMG_8103

Är du student & bor på Tvistevägen?

Här kan du hitta allt du behöver veta för dig som är student och bor på Tvistevägen.

Läs mer

Senaste inläggen

Instagram

Missa inte allt det roliga som händer på Second First. Evenemang & Workshops. Vill du bli medlem? Skriv upp dig för sms i länken bredvid eller kontakta oss på info@secondfirst.com