Har du funderingar?

Dom vanligaste frågorna

Du hittar oss på Tvistevägen 15 uppe på universitetsområdet, nära Ålidhems vårdcentral.  Buss Linje X och busshållplats Tvistevägen.Välkommen! 

Vi har gästparkeringar på parkeringen närmast stora vägen. Dom är skyltade och är placerade längst långsidan av butiken. Enkelt att låna om du vill svänga förbi. Du kommer att scanna en QR kod när du kommer in i butiken. 

Tyvärr har vi varken yta eller logistik att kunna ta emot dina plagg eller möbler i nuläget. Vi arbetar dock på att vi ska erbjuda Studenterna på Tvistevägen hjälp med det under terminsslut. 

Men du kan alltid lämna kläder och möbler till vår samarbetspartner Röda Korset Umeå. Nedan läser du information kring det, 

Röda Korset

 

 

Vi har inte öppet köp eller bytesrätt. 

Om du jobbar i återbrukat material är du hjärtligt välkommen att komma förbi och visa dina kreationer. Vi säljer då dina varor med förmånligt kommissionsavtal. 

Vi är kontantfria, men swish och kort går fint att betala med. 

Ungefär hälften av kläderna kommer från Röda Korset och resterande utbud av kläder är handplockat och inköpt från olika håll. 

Vi säljer endast våra varor på plats i butiken, så varmt välkommen hit! 

I nuläget finns inte en sådan tjänst, man får sköta logistiken själv. 

Om du är Student och bor på Tvistevägen hittar du all information under fliken "Student Tvistevägen" på startsidan. Det skickas även ut relevant information till dig via mejl och du kan alltid komma in till butiken. 

Du anmäler dig genom att lämna namn och telefonnummer här på hemsidan via kundklubben. Du kan även säga till i butiken så får du hjälp att anmäla dig. All information skickas ut via sms.

Missa inte allt det roliga som händer på Second First. Evenemang & Workshops. Vill du bli medlem? Skriv upp dig för sms nedan eller kontakta oss på info@secondfirst.se