Är du student och bor på Tvistevägen?

Student Tvistevägen

Second First finns till för att skapa en hållbar och trivsam mötesplats på Tvistevägen. Som student har du första parkett för att besöka butiken och hålla koll på vårt utbud. Här kan du även låna verktyg, hämta avfallspåsar, lämna in batterier och ljuskällor. Det finns en symaskin i butiken där du kan komma förbi och laga eller justera dina textilier själv, så de får ett snyggare och längre liv. Vi finns till för dig som bor här och vill att du ska känna en tillhörighet till området, så knacka gärna på och berätta vad du önskar att vi kan bidra med för att förgylla butiken och området på bästa sätt.

Låna, lämna & hämta

icon-4

Verktygslåda

Det finns verktygslådor att låna för dig som vill hänga upp en tavla eller sätta ihop en bokhylla. Verktygslådorna är utrustade med det du behöver. Bara att komma förbi i butiken på Tvistevägen 15 så är du redo att fixa det hemtrevligt i din lägenhet.

Matavfalls påsar

Matavfalls påsar

Som Student på tvistevägen kommer du att hitta dina bruna matavfallspåsar hos Second First, både inne i butiken och utanför ingången.

icon-3

Ljuskällor & batterier

Välkommen in att lämna dina förbrukade ljuskällor och batterier hos Second First i butiken. Det går endast att komma in under öppettiderna då det ska lämnas fysiskt inne i butiken. Onsdagar till lördagar.

Låna Symaskin

Låna Symaskin

Du får jättegärna komma in under butikens öppettider för att sätta dig ner vid en symaskin som alltid finns på plats med enklare sytillbehör. Justera eller laga dina plagg och förläng livet på dem!

Missa inte allt det roliga som händer på Second First. Evenemang & Workshops. Vill du bli medlem? Skriv upp dig för sms i länken bredvid eller kontakta oss på info@secondfirst.com