PORTFÖLJ

PORTFÖLJ

Välkommen till vår portfölj! Här kan ni få inspiration från våra tidigare hemsidor vi skapat och läsa om ett urval av de intressanta företag vi har haft nöjet att arbeta med.

MORTENSEN KONSULT

Entreprenören Björn Mortensen är en folkkär konsult från Kalmar som bland annat har varit speaker under Fotbolls VM 2018 och Allsvenskan, Mortensen var konferencier under Viktoriadagarna och vann priset “Årets Stadsutvecklare”. Björn behövde hjälp att etablera sig som konsult efter sin tid som stadsutvecklare och vi var glada att skapa mortensenkonsult.se!

SKRÄDDARSYDD TJÄNST

En av SecondFirsts starka unika säljfaktorer är hur mycket kunden kan skräddarsy vår tjänst. Vi inser att kunders behov alltid är unika och för oss är det självklart att vi anpassar oss efter dessa behov. Vi vill också alltid skapa en personlig touch i varje hemsida som speglar företagets värdegrunder och teman. Självklart tillämpar vi kunskap inom marknadsföringsteorier och sökordsoptimering för att öka hemsidans effektivitet.

PASITHÉ

Hur kombinerar man lyx, modemedvetenhet och komfort med en miljösmart lösning? PASITHÉ hade svaret – lyxiga loungebyxor gjorda av miljösmart material till ett schysst pris! Både SecondFirst och PASITHÉ kunde njuta av resultatet som fokuserar på en exklusiv kundupplevelse.

WEBBSHOP

En webbshop är nästan ett måste för dagens produkt-baserade företag. Vi skapar e-handelssidor som motiverar, informerar och aktiverar besökare enligt teorier och modeller inom marknadsföring och psykologi för att tydligt visa för kunden hur produkten passar in i vardagen för ökad kundnöjdhet och försäljning. Vår kreativitet bidrar också till faktumet att varje hemsida vi skapar är unik och väcker uppmärksamhet. Självklart är hemsidan en plats för trygga transaktioner med de mest populära betalningsalternativen!

Neatcase

Har du någonsin gått till mikron med din matlåda och upptäckt att du lämnat salladen i matlådan och tvingas äta kall mat till lunch? NeatCase tog initiativet att lösa det här problemet med matlådor av miljösmart material med fack som går att ta ut så man alltid kan vara smidig vid mikron, och vi på SecondFirst tog initiativet att designa deras hemsida med denna unika lösning i fokus!

STARTUP VÄNLIGA

En av anledningarna till varför vi älskar att skapa hemsidor åt företag är att vi får en insikt i hur olika branscher fungerar och ökar vårt kontaktnät med intressanta entreprenörer som också brinner för det dem gör. Vi är därför väldigt intresserade av nya företagare och startups som vill ta sin idé till verklighet. SecondFirst har sedan två år tillbaka engagerat sig i Ung Företagsamhet (UF) och agerat rådgivare till nyföretagare, men ser även väldigt positivt på att vara en del av startups utanför UF.

Vi har som mål att växa tillsammans med våra kunder och sätter självklart ett rimligt pris med respekt för tiden det kan ta för en startup att börja tjäna pengar.

BeeAware

Om man har passion för det man gör blir resultatet ofta bra! BeeAware är djupt insatta i pollinatörers situation i en skadlig värld och ville ha en hemsida där donationer användarvänligt och stilrent integreras i designen med mål att förbättra levnadsstandarden för de viktiga pollinatörerna. SecondFirst arbetade i nära samarbete med BeeAware för att skapa en hemsida vi båda blev mycket nöjda över!

UNIKA LÖSNINGAR

Vi ser alltid fram emot nya utmaningar och har märkt att det alltid är kunderna som begär mycket som också är dem man lär sig mest av. Därför är vi mycket villiga att prova på helt unika lösningar åt kunder för att öka vår egna förståelse och för att skapa ett unikt säljförslag åt kunden som de kan stå ut från mängden med.

I många fall är det de unika lösningarna man kommer ihåg som potentiell kund och man uppskattar ofta företagarnas mod att gå emot strömmen!

Keyvent Öst

Keyvent Öst är ett företag som leverarar ett ultimat inomhusklimat och är experter på ventilaiton, kyla samt styr och regler. De startade sin verksamhet i Kalmar 2018 och har sedan dess växt exponentiellt och ser många utvecklingsmöjligheter även i framtiden, både i Småland, Sverige och Internationellt. SecondFirst var med från början och har sedan dess med nöje utvecklat hemsidan i takt med att företaget har växt.

DELAD FRAMGÅNG

Framgång är något vi strävar efter för våra kunder oavsett vad “framgång” innebär för just dem. SecondFirsts koncept är att vi sätter kunden först, för vi tror på att delad framgång är dubbel framgång. Detta betyder att vi sätter våra egna företagsmål sekundärt och fokuserar på att kunden ska ha bästa förutsättningarna att uppnå sina mål, och genom resan de gör kan vi få positiva externa effekter tack vare kundens framgång.